Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

GEZONDE SEKS NA SEKSUEEL MISBRUIK

Mei 2017…………………..nu een jaar verder.
Wat ben ik blij dat ik met jou in contact ben gekomen en dat ik met jou zo’n positieve ervaring heb mogen op doen!! Het heeft mijn leven weer een nieuwe boost gegeven.
Ik was vorige week bij mijn psycholoog en het viel haar ook op dat het goed met me gaat. Van haar moest ik je de complimenten geven. Hoe je bij mij aan het werk bent geweest, dat dat de juiste werkwijze was, om te komen waar ik nu sta. Ze vindt het, net als ik, geweldig..!!
In een jaar tijd heeft deze verandering op vele vlakken mij weer een (nieuwe) ontwikkeling van een goede eigenwaarde gegeven. Ik ben weer een stuk zelfverzekerder. Ik geniet weer van mijn leven.
Ik had vorig jaar niet kunnen bedenken hoe ik er nu voor zou staan.
Mijn psycholoog zei zelfs dat ze me adviseerde eens in de zoveel tijd nog eens met je af te spreken. Dit vind ik bijzonder, helemaal om dat zij hier, in eerste instantie, niet achter stond:).. Ze had er niet zo’n vertrouwen in, maar daar komt ze nu wel op terug, in mijn situatie.
Ik heb inmiddels geleerd om naar mijn hart te luisteren. En dat is goed om te doen. Ik ga regelmatig op stap met een vriendin van me. Ik heb plezier met mijn (nieuwe) werk. In korte tijd ben ik zo enorm gegroeid en dat is genieten.
Ik wilde bij deze graag even met je terugblikken op.. Wie weet, tot ziens. Petra