Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Gigolo Rene boeken

Je kunt mij appen, mailen of bellen als je mij wilt boeken of vragen hebt. Overwin je nieuwsgierigheid!

Mogelijk kan ik niet meteen op je bericht of oproep reageren, ik neem dan contact met je op zodra ik in de gelegenheid ben. Mijn contactgegevens staan onderaan deze pagina.

SPANNING EN OPWINDING 

Trek je stoute schoenen aan. Het is eng, maar ook spannend en opwindend het contact te starten. Eerst even heen en weer appen, bellen of mailen voelt wel zo prettig. Of het uiteindelijk tot een afspraak gaat komen…..dat hoef je nu nog niet te beslissen. Wordt het weer een avond als alle andere? Of ga je een keer voor spanning en opwinding…

Wij kunnen bij jou thuis afspreken of in een hotel. Bij veel hotels kan dit bijvoorbeeld ook tussen 10:00 en 17:00 uur, door middel van het boeken van een ‘dagkamer’. Het is belangrijk dat ik je in alle rust en zonder tijdsdruk een aantal uren kan laten ontspannen en genieten.

KOPPELS

Naast van dames, ontvang ik ook verzoeken van paren die het spannend vinden mij uit te nodigen voor een speelse en ondeugende avond.

Een trio met een tweede man is een fantasie van bijna elke vrouw. Een fantasie die werkelijkheid kan worden met mij. Mannen vinden het ook heel opwindend om te zien hoe hun partner plezier heeft met een andere man.

Ervaring heeft me echter geleerd dat mij boeken als ‘verrassing’ voor de partner, vaak uitloopt op een teleurstelling of schrik. Een belangrijke voorwaarde die ik daarom vooraf stel is dat zowel de man als de vrouw van het koppel achter de beslissing staan om mij in te huren.

Ik ben 100% heteroseksueel en in een trio ben ik alleen intiem met de vrouw. Ik heb echter geen moeite met de nabijheid van de man en zijn deelname in relatie tot zijn partner.
*Filmen en het maken van foto’s is niet bespreekbaar*

VEILIG

Minstens 80% van de vrouwen fantaseert wel eens over passie, seks en sensualiteit met een andere man. Deze fantasieën zijn normaal en heel gezond. Het omzetten van fantasie in realiteit kan echter veel gedoe geven en affaires lopen vaak niet goed af. Kies daarom voor een veilige oplossing. 

Voordelen van een afspraak met mij zijn:

  • geen gedoe met mannen achteraf
  • geen gedoe met jaloerse mannen
  • geen gedoe met partners of familieleden
  • geen gedoe met bekenden
  • geen geroddel of exposure

Ik laat je veilig, anoniem en discreet genieten van heerlijke massages (en wellicht een beetje meer…..). In een ontspannen sfeer, zonder toestanden. Ontmoet en ervaar mij, Gigolo René…..jouw geheim!

TARIEF & CONTACT

Mijn tarief voor een eerste afspraak bedraagt €150,-

Een afspraak duurt ongeveer drie uur. Er is geen tijdsdruk en mocht de ontmoeting uitlopen dan worden geen extra kosten in rekening gebracht. Het bedrag is exclusief reis- en evt. parkeerkosten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan je me bereiken via WhatsApp, sms of telefoon op +31 6 138 765 14 of via een mail naar info@gigolo-rene.nl of info@geniet.info

Liefs, René

Geniet van een afspraak met Gigolo René in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere, Eindhoven, Den Bosch, Breda of Haarlem.