Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Tantra Massage

Beminnen is een vorm van kunst…………

Een prettig, ongeremd seksleven is voor veel vrouwen niet vanzelfsprekend. Sleur, slechte seksuele ervaringen, seksueel misbruik, verlegenheid, vaginisme of moeite met het krijgen van orgasmes, zomaar een paar oorzaken waardoor zoveel vrouwen niet of nauwelijks de kans hebben om fijne erotiek te ervaren.

SEXUAL WELLNESS

Vrouwen die geen problemen hebben met erotiek weten bovendien vaak niet dat er nog veel meer is om van te genieten. De meeste vrouwen vinden het een erg opwindende gedachte een keer te vrijen met een ervaren male escort. Een man die wéét hoe hij een vrouw zich weer op en top vrouw kan laten voelen. Ik beschik over de gave een vrouw (opnieuw) van erotiek te laten genieten. Voel je weer begeerd!

De tantrische massage als voorspel is enerzijds volledig ontspannend en anderzijds erotisch prikkelend. Je hoeft niets te doen. Je ontvangt uitsluitend. Deze vorm van sexual wellness bezorgt je een heerlijk gevoel van welbehagen. Tijdens intiem samenzijn leidt dit vervolgens tot een zodanig prettige gemoedstoestand dat de meeste vrouwen een orgasme bereiken als nooit tevoren.

(G-SPOT) ORGASME

“Een orgasme is niet belangrijk voor me”, hoor ik je denken… 

Klaarkomen is voor lang niet alle vrouwen ‘normaal’. Veel vrouwen lukt het niet of moeilijk om tot een orgasme te komen door of tijdens penetratie. Dit geldt ook voor een G-spot orgasme (squirten/vrouwelijke ejaculatie), iets waar veel vrouwen misschien ooit hooguit eens over hebben gelezen. Ik laat je dit opwindende gevoel van klaarkomen intens ervaren.

GIGOLO BOEKEN

Hoe zou het zijn een paar uur met een ervaren gigolo te genieten van deze lichamelijke sensaties? Voor de meeste vrouwen zal dit nooit werkelijkheid worden… Denk eens diep na, wanneer was de laatste keer dat je intens genoot van erotiek? Misschien is het al een tijdje geleden, misschien is het zelfs nog helemaal nooit gebeurd..

Gelukkig is afspreken met een gigolo tegenwoordig steeds minder een taboe en maar liefst de helft van alle vrouwen van vandaag bestempelt het zelfs als slim, modern en verstandig (bron: singlessite).

Trakteer jezelf op een van de meest opwindende momenten van je leven. Zou het niet zonde zijn zo’n intense ervaring aan je leven voorbij te laten gaan?

WORKSHOP

De intense afspraak – waarin je geniet van een ontspannende massage en een heerlijke tantra massage, incl. workshop G-spot en squirten en een Yoni massage – duurt ca. 3 uur en is naast lekker ook nog eens gezond voor lichaam en geest.

~ Het woord tantra is Sanskriet voor
expansie (tan) en bevrijding (tra) ~

Durf je eigen verlangens en seksualiteit en het plezier dat je eraan beleeft te omarmen. Je bent het waard ervan te genieten..

Je verbrandt door goede seks ongeveer evenveel calorieën als wanneer je 10 km hebt hardgelopen. Bovendien razen na heerlijke aanraking en bevrediging de gelukshormonen door je lichaam; afvallen en gelukkiger worden was nog nooit zo leuk!

EMOTIES

Toch kan het ook gebeuren dat er tijdens ons veilige samenzijn emoties om de hoek komen kijken en er tranen vloeien. Wat we doen is natuurlijk heel intiem en het kan veel losmaken en dan kan dit gebeuren. Ik schrik er niet van en je kunt er zeker van zijn dat ik je met respect, liefde en warmte zal behandelen.

Gewenste aanraking, goede seks en een intens orgasme zorgen ervoor dat in je lichaam de hormonen oxytocine, endorfine en oestrogeen vrijkomen. Hierdoor krijg je het gevoel dat je zowel mentaal als fysiek de hele wereld weer aankunt. Je gloeit en straalt en de hele mix zorgt voor meer zelfvertrouwen en een positieve houding in het leven. Een prachtige staat van zijn!

Gun jezelf het plezier en de ervaring. Je bent in het dagelijks leven druk met presteren, verantwoordelijkheden, verplichtingen, stress en nog veel meer ‘moeten’. De boog kan niet altijd gespannen staan.

Zeg tegen jezelf dat je mag genieten van je eigen seksualiteit!

Geniet van een afspraak met Gigolo René in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere, Eindhoven, Den Bosch, Breda of Haarlem.