Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Referenties

In onderstaande referenties lees je hoe vrouwen een afspraak met mij hebben ervaren. De voornamen zijn fictief.

Irene

10/01/2024

Wat vond ik het gisteren fijn en intens. Ik heb van je genoten. Ik heb spierpijn. En het kost me veel moeite om geen glimlach op m’n gezicht te hebben……

Anita

10/11/2023

Dank je dat je tijdens onze dates mij de ruimte geeft om dingen in mijn eigen tempo te ervaren. Het domme is dat ik vaak bang ben dat ik jou teleurstel en dat ik soms boos ben op mezelf dat ik het met mijn verstand wel kan beredeneren maar het gevoel me dan toch weer blokkeerd. Gelukkig boeken we vooruitgang.

Sandra

01/10/2023

Als gevolg van seksueel misbruik in haar jeugd had ze tientallen jaren geen intimiteit. “Puh René ik had nooit gedacht, zelfs niet in mijn stoutste dromen, dat ik zulke feestjes zou meemaken. En al helemaal niet dat ik kan klaarkomen bij een man. Het was de eerste keer. Ik ben idd seksueel aan het ontwaken, ben nieuwsgierig naar het vervolg…..”.

Lia

21/08/2023

Maagd en vaginisme. Superblij, het voelt echt als een bevrijding en eigenlijk ook als een nieuw begin. Had het niet verwacht en ging er vanuit dat het niet zou lukken maar wat een ervaring. Smaakt naar meer. Ben je eeuwig dankbaar.

Floor

09/07/2023

Ik kon mij laten gaan. Normaal luister ik dus nooit maar jij gaf me het vertrouwen en ik voelde in m’n onderbuik dat het kon. Laat me zelf nooit gaan. Teveel teleurstellingen gehad vroeger maar jij hebt het gered. Knap gedaan.

Helma

17/06/2023

Mijn hele leven gedacht dat ik niet kon klaarkomen door enkel penetratie. Wel dus.

Kate

12/05/2023

Het was een hele ervaring om gigolo Rene te boeken in Amsterdam. Maar het was echt een fijne date. De verlegenheid van het begin verdween als sneeuw voor de zon. Ik voelde mij heerlijk ontspannen en op mijn gemak. En zelfs sexy. Wat zo’n middag met mijn zelfvertrouwen doet is niet te beschrijven.

Ilse

08/04/2023

Als ik alles nog een keer voorbij laat komen in mijn hoofd word ik er zelfs een beetje emotioneel van, zo intens en fijn was het. Je hebt mij laten zien dat het niet alleen maar wild en ruw hoeft te gaan, dat het ook met respect kan en dat het absoluut niet alleen maar om de man draait.

1 | 2 | 3 | 4