Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Referenties

Onderstaand lees je in de referenties hoe vrouwen een afspraak met mij hebben ervaren. De voornamen zijn fictief.

Lia

21/08/2023

Maagd en vaginisme. Superblij, het voelt echt als een bevrijding en eigenlijk ook als een nieuw begin. Had het niet verwacht en ging er vanuit dat het niet zou lukken maar wat een ervaring. Smaakt naar meer. Ben je eeuwig dankbaar.

Floor

09/07/2023

Ik kon mij laten gaan. Normaal luister ik dus nooit maar jij gaf me het vertrouwen en ik voelde in m’n onderbuik dat het kon. Laat me zelf nooit gaan. Teveel teleurstellingen gehad vroeger maar jij hebt het gered. Knap gedaan.

Helma

17/06/2023

Mijn hele leven gedacht dat ik niet kon klaarkomen door enkel penetratie. Wel dus.

Kate

12/05/2023

Het was een hele ervaring om gigolo Rene te boeken in Amsterdam. Maar het was echt een fijne date. De verlegenheid van het begin verdween als sneeuw voor de zon. Ik voelde mij heerlijk ontspannen en op mijn gemak. En zelfs sexy. Wat zo’n middag met mijn zelfvertrouwen doet is niet te beschrijven.

Ilse

08/04/2023

Als ik alles nog een keer voorbij laat komen in mijn hoofd word ik er zelfs een beetje emotioneel van, zo intens en fijn was het. Je hebt mij laten zien dat het niet alleen maar wild en ruw hoeft te gaan, dat het ook met respect kan en dat het absoluut niet alleen maar om de man draait.

Julia

17/02/2023

TRAUMA & GIGOLO. Ik was door het leven misleid en in de erotiek gekortwiekt….vleugellam gemaakt. Lamgeslagen door verkeerde ervaringen.
Ik voel mij veilig bij jou, want ik vertrouw jou. Ik opende mij deze eerste date en ervaar de eerste lagen en handelingen van liefdevolle erotiek om uiteindelijk samen te smelten….een vulkaan die tot uitbarsting komt.

Carolien

07/01/2023

Workshop klaarkomen. WOW TOP GEWELDIG !!!! IK heb de meest intense avond van mijn leven beleeft in de erotiek. De warmte tederheid liefde aandacht geborgenheid respect en onder het genot van jou handen ben ik van hoogtepunt tot hoogtepunt gegaan deze avond. Thanks Rene. Carolien Amsterdam.

Els

25/11/2022

Seksuele schaamte. Ik moet nog steeds proberen te landen van de heerlijke roes waar ik nog steeds in zit. Gisteren zei ik dat ik me schaamde, ik schaamde me voor het feit dat ik me zo heb kunnen laten gaan. Maar het is een prettige schaamte. Ook een bevrijding. Je kent me al echt een beetje en weet de juiste knoppen in te drukken. Ik denk dat jij mij daarin beter kent dan ik mijzelf ken. Ik ga heerlijk nagenieten.

1 | 2 | 3 | 4