Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Referenties

Sylvia

01/08/2022

Wat ik zo fijn vind aan onze afspraken; het is een paar uur quality time, even helemaal los van de dagelijkse beslommeringen. Niet alleen het intieme gedeelte maar ook de gesprekken knuffels massages etc. Alles is genieten.

Paulien

04/06/2022

Ik heb nooit eerder liefde en intimiteit (laat staan seks) van elkaar gescheiden maar moet eerlijk zeggen dat ik blij verrast was dat het mij wel beviel.
Jammer genoeg was ik pas op het end meer op mn gemak maar goed, veel nieuw en emoties die alle kanten op vlogen dus niet zo vreemd denk ik zo. Ik wil dan ook graag nog ‘ns met je afspreken omdat ik benieuwd ben wat het mij zal brengen als ik mij eerder op mn gemak voel.

Tiny

21/04/2022

Ik loop rond met spierpijn, een heerlijk gevoel en een grote grijns op mijn gezicht! Het enge is er nu gelukkig vanaf…… Zouden we een vervolgafspraak kunnen maken ?

Carla

02/03/2022

Heb van alles genoten op een manier die ik een jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden. Ik had zoveel schaamte, angsten en remmingen in het begin en dat is allemaal stukje bij beetje afgebrokkeld. Ik voel me nu zoveel zelfverzekerder ook in het dagelijks leven. Oprechte dank voor al het fijns tot dusver.

Saskia

02/02/2022

Een half jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met René. Jaren geen sex meer gehad om redenen die er niet toe doen. Lichamelijk en geestelijk zo’n hunkering naar intimiteit, aanraking dat het inhuren van een gigolo een logische stap leek. Het contact dat volgde voelde vertrouwd. Het beloofde een mooie mix van respectvolle intimiteit, afgestemd op mijn behoefte. ‘Laat alles los en geef je over aan het voelen’ waren je woorden. Al de eerste keer kwam mijn ademhaling terug in mijn buik, ik voelde mij weer in harmonie met mijn lijf. En dat was nog maar het begin van een mooie seksuele ontdekkingstocht…. Dank!

Judith

25/01/2022

Dankjewel voor alle magische momenten. Bijzonder hoe je altijd oog en oor hebt voor mij en me op dat moment de enige vrouw laat voelen. Dat is een gave die je moet koesteren. Je bent een bijzondere man, lief, empathisch en oprecht belangstellend.

Paula

19/12/2021

Dankzij jou en Tom Smith heb ik mij seksueel kunnen ontwikkelen.
Nu hij gestopt is ben ik blij dat jij er nog bent. Ik kan bijna niet geloven hoe groot het verschil met vorig jaar is en ik vind het heel tof dat ik elke keer weer iets nieuws ontdek dat ook fijn/lekker/opwindend blijkt te zijn. Ik merk dat het plezier dat jij hebt ook wat met mij doet. Zoals je mij aan het teasen bent, helemaal in je nopjes…… Voetnoot; hij is weer actief www.tomsmith.nl

Sophie

04/10/2021

“Een hoop dankbare vrouwen op je site,” zei ik tegen je bij onze eerste ontmoeting, om er vervolgens in gedachten aan toe te voegen: daar zou ik wel bij willen horen. Maar als ik eerlijk ben geloofde ik toen geen seconde dat dat je daadwerkelijk zou lukken, al die lovende referenties ten spijt. Mijn angsten en onzekerheden – een hardnekkig erfenisje uit mijn kindertijd – hadden mijn leven al zo lang bepaald; ik kon inmiddels niet meer over die muur heen kijken en zien wat het leven verder nog te bieden had, laat staan het ervaren. Daar had ik me eigenlijk al bij neergelegd.

Nu wil ik zelf zo’n referentie schrijven om publiekelijk te erkennen: ik had het mis. Ik heb mezelf én jou onderschat, toen. Ook al ben ik nog niet waar ik naartoe wil, ik heb nu wél het geloof dat het goed komt, precies zoals jij steeds hebt gezegd. En dat dat dus geen lege woorden waren maar oprecht vertrouwen in mij, ook als ik zelf weer eens worstelde met mijn kritische stem en de moed verloor. Daarvoor, en ook voor je geduld en zachte ’touch’, wil ik je vanuit het diepst van mijn hart bedanken. Door jou groeit langzaam maar zeker de overtuiging dat ik er wél mag zijn, zichtbaar en al.

En alle dames die dit lezen en nog aarzelen, vooral degenen die net als ik moeite hebben met intimiteit en een gigolo overwegen voor een fijne en respectvolle ervaring: stap over je twijfel heen en stuur René een berichtje. Gun jezelf die kans. Hij is écht. Je bent in veilige (en vaardige) handen.

1 | 2 | 3 | 4