Geniet van erotiek als nooit tevoren met een van de meest ervaren gigolo's van Nederland

Ik ben gigolo

Je bent nieuwsgierig en op zoek naar een gigolo…?
Mijn naam is René, welkom op mijn website!

HOE VIND JE EEN BETROUWBARE GIGOLO?

In de loop van de jaren heb ik vele bevredigende dates gehad met vrouwen die mij om diverse redenen boekten. Bijna allemaal vonden ze het zetten van de eerste stap mega spannend. Mocht je er voor je gemoedsrust behoefte aan hebben; ik kan je in contact brengen met vrouwen die eerder dezelfde stap hebben genomen als die jij nu overweegt.

Op de pagina ‘referenties’ vind je authentieke reviews, en op de pagina ‘media’ vind je ervaringsverhalen (magazines, kranten en glossy’s) van vrouwen over mij. Na ons eerste contact stuur ik foto’s.

OVER MIJ

Ik ben René, een single man van 48 jaar, zonder kinderen.
Vrouwen met wie ik afspraken heb gehad omschrijven mij als een aantrekkelijke, sociale en attente man met een goed gevoel voor humor.

Mijn huidskleur is wit en ik heb blauw-grijze ogen en donkerbruin haar. Ik ben 1.78 m lang en weeg 74 kg, heb geen gezichtsbeharing en geen tatoeages of piercings. Ik scheer me intiem. Verder ben ik gezond en fit, rook en drink ik niet en gebruik ik geen drugs. Ik woon in het buitengebied op ca. 7 km ten oosten van Arnhem en ik werk als consultant in Duitsland.

Samen met mijn ex-vriendin heb ik 10 jaar swingersclubs in binnen- en buitenland bezocht. In deze periode heb ik veel vrouwen mogen beminnen en van hen ontving ik mooie complimenten over mijn manier van liefhebben. Door deze positieve reacties, de opgedane ervaring en de aanmoediging van mijn ex-vriendin, besloot ik uiteindelijk als gigolo mijn vaardigheden te delen. 

Ik ben geen player of macho. Ik ben eerder zachtaardig en lief.

ONERVARENHEID, SEKSUEEL MISBRUIK EN VAGINISME

Ik heb veel ervaring seksueel onervaren vrouwen te introduceren tot de wereld van intimiteit en seks.

Soms loopt het door omstandigheden, cultuur of andere oorzaak, in het leven zo dat het beleven van intimiteit en seksueel plezier er niet of nauwelijks van is gekomen. Geldt dit voor jou? Ik laat je stapje voor stapje kennismaken met lichamelijke intimiteit. Veel vrouwen die met mij afspraken, ervoeren het doorbreken van hun schaamte, verlegenheid of opgelegde fatsoensnormen als een bevrijding.

Vrouwen die door seksueel geweld of vaginisme moeite hebben met intimiteit en seks en die de dappere stap wagen een afspraak te maken, zijn bij mij aan het goede adres. Ik ben lief en voorzichtig en heb de ervaring en alle geduld van de wereld om je, in JOUW tempo te laten opbloeien en openstellen.

ANONIEM, DISCREET EN BETROUWBAAR

Je kunt er van op aan dat ik je nooit ongevraagd zal bellen of mailen. Ik garandeer je anonimiteit en ik ben betrouwbaar en zeer discreet.

Ik bedrijf alleen veilige seks en neem condooms mee. Hygiëne staat voor ons allebei uiteraard hoog in het vaandel. Ik ben 100% heteroseksueel en in een trio ben ik alleen intiem met de vrouw. Ik heb echter geen moeite met de nabijheid van de man en zijn deelname in relatie tot zijn partner.

TARIEF & CONTACT

Mijn tarief voor een eerste afspraak bedraagt €150,-

Een afspraak duurt ongeveer drie uur. Er is geen tijdsdruk en mocht de ontmoeting uitlopen dan worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Het bedrag is exclusief reis- en evt. parkeerkosten.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kan je me bereiken via WhatsApp, sms of telefoon op +31 6 138 765 14 of via een mail naar info@gigolo-rene.nl of info@geniet.info

Liefs, René

Geniet van een afspraak met Gigolo René in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Almere, Eindhoven, Den Bosch, Breda of Haarlem.